Saturday, January 31, 2015

ACCUMS's Annual Dinner 2014

assalamualaikum

hollaaaaa!ngeee...nampak ka tajuk seperti di atas?yaaaa....ACCUMS's Annual Dinner 2014..yg terakhir bagi aku selama aku di UMS..uwaaaaa...sedih wei..sob..sob..

tema annual dinner kali ni "Garden of memories : a night to remember"..kalau korang rajin usha blog FL-Fatin Liyana tu korang akan nampak sedikit persamaan tema dia..and mungkin juga junior aku ni ambik tema ni dari sis FL kot..hihi since, tema lebih kurang sama kan then junior aku cakap dinner ni special for 4th year a.k.a final year..hoho

Tema garden biasa la kan mesti ada bunga-bunga, daung, pokok and yang sama waktu dengannya..dinner ni anjuran Kelab Acc Ums di bawah pengarahan junior 2nd year accounting..besttt..masa tu aku tak ambik banyak gambar sebab bz menyibuk dekat kamera orang lain..hehe tapi bila fikir-fikir ada beberapa gambar ja la aku mau share..tak suka sebenarnya mau share gambar..sob..sob..sob...


ni la rupa-rupa kami pergi dinner...attention!bunga kat kepala tu actually aku mau yang kecik then warna warni tapi kawan aku tak setuju..so aku ikut ja la pakai benda ni..in the end bila aku tengok balik da macam lain la pula..lari sikit dari tema garden sebab ada rose putih ja semua..ka-chingggg! :P


perkara utama kalau pergi mana-mana ialah selfie..tapi dekat atas ni kami welfie..


okey..introduce uollss my junior-junior accounting..dr kiri akim, rais and fifie..fifie ni kawan aku dari politeknik lagi..memang rapat la..so bila berkawan dengan bebudak junior agak la citu gembira hatiku bila dikatakan masih muda... :P


welfieeeeee.....:P


okey..ni yang bestnya and terbaruuuuuu la dari program annual dinner ni..aman-mana aku pergi and attend event this is first time la orang buat gambar polaroid..tau kan kamera polaroid tu? so..time tu kami kena offer free satu gambar individu polaroid..untuk tambahan kena charge rm3..so sebab kami excited sangat kami ambik lagi 4 gambar group..yeahhh...setelah melihat gambar polaroid ni aku kepingin mau memiliki kamera kiut ni..tunggu naaaa....(0___*)


me with my frend...sebab aku share gambar ni sebab dorang cakap macam bukan aku...so korang rasa ni aku ka?memang la aku kan da aku yang upload kat belog aku sendiri...hahaha! okey joke tak jadi.. :P  tapi serius...ramai cakap aku macam bukan aku sebab aku tak pernah pakai makeup pergi mana-mana pun sebab kulit muka aku sensetif..hoho so kiranya aku somel masa dinner ni ja.. (~___~)


ehem..akhir gambar..banyak gambar sebenarnya sampai beratus..ada lagi dekat kamera ajk publisiti tapi oleh sebab susah mau jumpa junior ni tunggu semester depan ja la bila aku praktikal aku ambush dorang..:P

okey kat bawah ni gambar dengan classmatesssss...enjoyyyyy...dan percayalah, kami gila selfieeeeee....welfieeeeee...groupieeeee.....(y)






sekian semua updet untuk kali ni..tak pernah nak rajin gamaknya..haha maaf andai ada tersalah terkasar bahasa...te-ri-ma-ka-sih semua... peace yoo...(y)

No comments :

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...