Wednesday, January 21, 2015

I'm Back

assalamualaikum

hollaaaaaaaaa.....ngeeee!!maaf sesangat korang semua...aku baru abis final exam 14/1/2015 hari tu...then balik rumah 16/1/2015..then aku kemas-kemas apa yang patut kat rumah..barang-barang aku dari hostel..waaaaa....banyak keja...hihi

okey tipu...bab kemas barang memang betul..bab banyak keja tak betul..hehe mianne...>betuk ka juga ejaannya ni? :P

sebenarnya...aku sampai ja rumah aku tak kemas barang lagi..aku bawak mata aku tengok drama korea...okey jap!aku tak fanatik..aku cuma minat tengok drama korea ja..tapi bilik aku masih clean & clear dari gambar korea.. :P okey maafkan aku..banyak sangat merapu...(~___~)

aku kembali dengan azam insyaallah akan banyakkan masa untuk update belog...aku tau da berhabuk da belog aku ni..ce tiup sikit..fuuhhhhhh!!ha!tengok..debu-debu cinta berterbangan..:P

banyak cer ni mau kongsi dengan korang-korang semua..tapi satu-satu okey...sebab aku da memang nekad final sem for exam tak mau update belog takut addicted melawat belog orang sampai terlupa nak update masa sendiri..sebab aku agak lemah sikit dalam time management ni..bukan sikit...agak banyakkkkkkkk la juga...hihi

errr nak warna warni tak ayat-ayat aku?tak yah kot kan?malu la..hihi

okey la..ni entry first aku selepas penat lelah aku mengharungi semester 7 4th year a.k.a final year,,next semester bermula 16/01/2015 aku akan mula menjalani praktikal and akan bergelar trainee dalam masa 6 bulan sehingga 15/08/2015..tapi before tu aku akan try update belog dengan rerajin serajinnya..(*__0)

wait for my visit my dearssssss.....lebiuuuu... :P

tq semua sebab memahami...sekian...terima kasih.... (0__0)

2 comments :

  1. ha'ah warna warni ayat Miss Mong mwahaha :D

    welcome back btw ^__^ yeayyyhhh.. exam dah habis.. :D (ok, Misaki takdak exam pun.. saja nak tumpang gembira) mwahaha..

    good luck utk result nanti :D

    drama apa Miss Mong tgok? :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe misaki, tqqqqqqqq....yup da abis exam da..apy gila ni..haha insyaallah dapat better punya result la..klu x mmg menangis la ni..huhu ehem..mong baru abis tgk king 2 heart..orang ramai da abis tgk,.,mong bru abis..haha join la tgk jga...jgn risau..xda org ckp fanatik jga tu... :P

      Delete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...